1 år sen...

Vad tiden går fort... Om jag minns rätt så är det imorn ett år sedan jag sa hejdå till Andreas. Kommer fortfarande än idag ihåg hur den kvällen var. Mycket fin och mycket ledsamt.
Tänker tillbaka på den dagen med mycket värme i mitt hjärta, men det är ju för att jag tänker på Andreas med värme i mitt hjärta

Varm helg

Oj vad varmt det har varit i helgen. Man gnäller om att det är varmt och man gnäller nu när det är för varmt... hihi :)

Helgen har varit mycket trevlig. Blev bjuden på grillat hemma hos Sofia och Micke i fredagskväll. Gick runt i deras nya, snygga villa och var vundsjuk :) Och så är jag avundsjuk på Sofias mage. Snart kommer bebisen :D

I lördags utträttade jag alla mina ärenden på stan och tog en trevlig lunch med Anna och Sofia. Sen blev det grillat hos syster med hennes kompisar. Tanken var att vi skulle ut på Kåren,  men dem hade lite väl bråttom till Kåren tyckte jag och Maria och hennes huvudvärk satte stopp för vår krogkväll.. Så vi åkte till Maxi och köpte chips och kollade på Robinsonfinalen. Det blev en mycket trevlig kväll det oxå.

Idag vakande jag jättetidigt och listan på saker att göra blev bara längre ju mer dagen gick. Men höjdpunkten för dagen var kanske glassen med Micke utanför maxi...blev lite förvånad över att han vågade.

Film med syster ikväll igen och nu är det dags för att sova, ny jobbarvecka imorn.

Pengar...

Oj vad mycket pengar jag fixk helt plötsligt... I måndags var det en bra dag för min plånbok ;)
Och jag som trodde att jag skulle vara fattig denna månad eftersom jag hade varit sjukskriven nästan hela april.

Fick semestererkättningen denna månad i stället för i slutet av sommaren som förrut, inte mig emot, så där blev det en hel del plus. Och så har jag sökt om pengar för mitt fula ärr som jag fick efter operationen på ryggen, vilket råkade bli mer än vad jag ahde hoppats på och dem pengarna kom ocå i måndags. Och i tisdags var det äntligen dags att få massera igen. Och dem hade saknat mig, så det blev 6 st den dagen = pengar :)

Men nu har jag varit duktig och för över en massa pengar på mitt sparkonto som jag behöver till höstens alla turer, så nu är jag inte så rik längre. Men nu vet jag iallafall att jag kan unna mig en ny ryggsäck ifall jag kommer in i Malung.

Så just nu känns det rätt bra :)

Söndag

Har varit duktig och lagt upp alla korten på kameran på bilddagboken, så nu blir det Hälla och inhandla lite kläder,förhoppningsvis.

Var inte alls nå fint väder idag, så det kommer väl imorn bara för att man jobbar :S


Jobbar

En fin kväll som denna ska man inte sitta inne i en tråkig butik utan jag vill sitta på nån mysig uteservering och dricka vin nu... Hoppas verkligen det blir såhär nästa helg, frågan är bara vem jag ska umgås med?

13 timmar på jobbet idag. Är klar med allt som ska göras. Ska bara byta skyltar i aket, men väntar nån timme till med att gå upp på den höga stegen. Hoppas verkligen på fint väder imorn, oj vad jag ska sola då. Och kankse springa... fick en massa nya tips av en kund som är en gammal kompis, vad jag ska göra med foten. Hoppas verkligen att det hjälper.

Var ute och åkte motorcykel i fredagsmorse... så kul. Kasnke dags att ta ett kort ändå snart som Hammar tyckte ;)

Dags...

Dags att hålla tummarna nu riktigt nu för mig. Fick besked om att jag ligger på reservplats nr.2  för att komma in på fjälledarlinjen, så nu håller ni alla tummar ni kan så att jag kommer in.

Tillbaka till vardagen

Efter en skön helg med vänner var det dags i måndags att vara tillbaka till jobbet. Skulle börja kl.8 eftersom chefen hade möte då, men när jag kom till jobbet tio i 8 var han inte där och städtjejen satt utanför och väntade. Fick ringa och väcka chefen och sen underhålla männen som Tomas skulle ha möte med. Så efter en halv timme kom han och vi var lite sena med öppnandet, men eftersom Tomas har bästa meddarbetarna så fixade jag och Carola allt på n halvtimme.

Veckan har gått fort, redan torsdag idag. Röd dag för vissa, inte för mig. Har gjort mina 5 timmar idag så nu ska jag och syster ut och gå och jag ska testa ifall foten går att springa med.


Full i Göteborg

Har haft en super bra dag här idag igen. Solen har varit skön och lyst på oss och det blev förfest här hos oss med både Anna och Agnes. Efter en massa alkohol så begav vi oss till avenyn och tanken var att vi skulle in på Nivå, men ingen av oss tre orkade stå i den långa kön som var utanför, utan det fick bli Hard Rock Cafe istället. Ett jättekul ställe med jättebra musik och människor. En speciell människa, men såklart flickvän. Vilket inte stoppar vissa... *humm*

Efter många bra schlager låtar och bugg låtar begav Anna sig hem och nu ligger Hammar i sängen och mår illa efter allt buggande :D

Var jättelänge sen jag hade så här kul. Hoppas det inte dröjer lika länge tills nästa gång. 
Men en sak är säkert, med Hammar har jag ALLTID kul :)

Dags att sova!

Goa Göteborg

Äntligen kom fredagsmorgon då vi satte oss på tåget ner till Göteborg. Var ett tag sen jag var nere i staden vilket visade sig eftersom jag tyckte att jag inte hittade längre. Men både jag och Hammar hittar bra i en av världens mysigaste städer :)
Vi började med en lunch på ett av fiken som jag och Mattias har försökt fikat på under några år, men det då alltid varit fullt. Så et stort plus nu då när vi fick en god lunch och inväntade Hanna som kom förbi. Hanna har varit så snäll som har lånat ut sin lägenhet till oss i helgen, tack tack :)

Efter en lång och mycket trevlig tur på stan med fika och shopping med Agnes tog vi oss till alla affärer som vi sett ut för att klara av kvällens plan, vitt vin och räkor på ute terassen. 
Med utsikt över Ullevi från 10 våningar skålade vi oss en skön helg och högg in på räkorna.

Efter några timmar kom Johan förbi och sa hej. Johan ska springa Göteborgsvarvet idag, så han laddade med cola medan vi var inne på cidern då vinet var slut.
Efter några timmars pratande åkte Johan hem och vi lade oss för att sova i sängen.

Idag skiner solen och vi hoppas att värmen gör oss sällskap idag. Nu har vi gjort oss fina för stan och ska shoppa och titta på när Johan springer.  Ikväll kommer Anna upp och ska festa med oss, kuuuuuuul :D

 

Snart åker vi

Imorn åker vi till Gbg, jag och Hammar. Ska bli så jäkla skönt att komma bort ifrån jobbet och Västerås.
Stod igår i mitt horoskop att jag skulle vara irriterad idag och jag hade inte hunit jobba i mer än 15 min förrän jag blev det... förstår inte hur människor kan bete sig egentligen?

Appropå människor, vem hittar på i ett inlägg att jag inte tycker om Simpsons?
Säg nångång då jag har påstått att jag skulle tycka att den serien är dålig? Simpsons äger, en av dem roligaste erier som finns... Kanske just därför jag lånade 10 säsonger av dem när jag var hemma.

Hoppas verkligen att lördagskvällen bjuder på fint väder. Jag vill så gärna sitta  i Göteborg och titta ut över kanalen och dricka gott vin ¨på gräsmattan. Och bli jättefull ;)
Och ja Anna, klart jag ska ha lågskor... lär nog aldrig kunna ha högklackat som det känns just nu i foten ; /
Men för att se synen då du bär hem mig så kanske pumpsen åker på änrå :P

Bara 2,5 timmar kvar till jobbet, sen Göteborg, då kommer vi :D

Tillbaka på jobbet

Var ett tag sen jag skrev nu, vilket betyder att jag är tillbaka på jobbet och alltså inte har tid att sitta framför datorn. Tre veckor gick jättefort, hade nästan varit lite skönt att få fortsätta att vara sjukskriven, men min ekonomi tyckte inte detsamma :)
Första veckan har gått bra, foten har gjort lagom ont och har varit lagom svullen efter 8 timmar på jobbet. Så nu tränar vi för fullt ( inte riktigt men nästan) för att komma tillbaka. Lär ju inte vara i form förrän 2030 nu men det är en annan femma. Och tillbaka till Friskis lär  jag inte vara på ett bra tag om jag ska tro min sjukgymnast.... *Suck*

Jag och Nina tog oss ut i spåret i torsdags iallafall... det tyckte vi var bra gjort av oss :)

Annars har veckan rullat på. Några kunder som hade saknat mig, sånt är altid kul att höra :)

Tänkte att jag skulle vara lite aktiv idag men regnet öser ner nu, så jag är dålig och sätter mig och kollar på Simpsons istället... har ju 4 säsonger kvar och ingen tid att titta längre

Myskväll med syster

Efter en dag utan sol och en massa slappande i soffan åkte jag nyss till syster och nu ska vi äta en massa godis och kolla film. Var riktigt trött idag, blev visst sent igår när jag skulle hämta Hammar från sin fest. Men ett trevligt Mc Donalds besök mitt i natten hade vi iallafall :)

Var på Kajkmässan idag, tänkte ringa Linnea och fråga om hon ville med, men mamma var oxå sugen på den,så hon fick följa med istället.
Jag vill ha en kajak!!! :D


Uppsala under Valborg

Blev en tur till Uppsala under detta veckoslut... Sittning under onsdagskvällen, med barnprogramstema.. Jag blev Kajsa och Sara en mycket fin Mimmi. Bilderna kommer snart :)

Mycket fina i våra kläder och allt vårt smink satte vi oss på bussen in till stan.. skoja inte att folk tittade på oss, hihi!
Sara tvingade mig att bära hennes blåa skor, så det blev köttsår direkt på högerhäl...aj aj.

Efter en trevlig sittning, med mycket sång och dans och nakna serveringskillar, fick min fot lite för ont efter lite dansande, så efter lite tårar bestämde vi oss för att åka hem. Men först ett besök till Erik där Kajsa gav honom ett massa pussar med sitt orange läppglans. Tyckte jag var kul.. och Erik oxå, innersinne ;)

Efter en natts skön sömn vaknade vi alldeles för sent i torsdags. Snabba ryck och iväg till stan där alla människor redan befann sig... Jag och Sara slog oss ner i Ekonomikumparken och öppnade vår chamange och åt frukost. Fick fint besök av en sliten Erik och sen rullade vi oss vidare in till stan där vi stektes i solen vart vi än gick.
Uppsala och Valborg är så fruktansvärt kul, om du inte har en skadad fot som inte vill fungera, så för att inte vara en klagande snorunge, så åkte jag hem då alkoholen var slut och solen inte tog så bra längre...

Kom hem till ett fullt hus hos moster där brasa och efterrätt väntade...
En mycket trevlig valborg.
Hoppas inte foten är förstörd för all framtid bara... :(

RSS 2.0