Hemma lördag

Varit en rätt körig dag idag. Vaknade av en mardröm kvart över 7 och började mina tankar om framtiden så att somna om var ju helt omöjlig. Tur att det finns en person som oxå är vaken så tidigt så ett trevligt telefonsamtal fick vi till där på morgonen. Sen iväg och träna, hem för att duscha och äta och sen iväg till jobbet där det verkligen har gått i ett hela dagen men klockan står verkligen still. Känns som en evighet tills jag får gå hem. Hammar ville ha med mig ut på krogen idag, är jäkligt sugen men är så fruktansvärt trött. Så det får bli en hemma kväll idag. Står här på jobbet och funderar på om det är värt att köpa chips eller om jag ska hoppa det och slippa ha dåligt samvete imorn...

Imorn ska det inhandlas en ny kamera, så jag kan ta en massa roliga bilder och visa er :D

Vuxen poäng

Betaldae nyss min första betalning till CSN för mina lånade pengar. Det är vuxen poäng... Nu ska 48.000:- betalas tillbaka... kul!

Är riktigt trött nu, började jobba en timme tidigare imorse, var alltså på jobbet kvart i 8 och sen åkte jag på att få åka ut med alla 32 kassar till våra kära kunder. Älsar att springa med 4 tunga kassar i tre trappor utan hiss..
Tjocka, nakne mannen öppnade idag...USCH!!

Dags att sova!

Träningar

Har fått en tanke på hur jag ska bli av med denna flodhäst kropp innan jag dör.. Iallafall komma i form innan 2018 som jag och Nina skriker om på träningarna. Försöker ju träna varje kväll jag kan efter jobbet, men det känns inte som om den träningen ger så mycket ändå, Så nu har jag kommit på den lysande idén att börja gymma innan jobbet dem dagar jag börjar jobba kl.13. Hur smart är inte jag?? Fast detta betyder att det blir träning 5 dagar i veckan, men det behöver nog min kropp. Var och gymmade i morse , var riktigt skönt. Förutom att behöva gå upp kvart över 8.. men det är ju en vanesak. Så såfort snön försvinner, vilket inte kommer ta så lång tid eftersom det regnar ute nu, så ska jag köpa mitt gym kort och så ska jag cykla till Friskis på Rocklunda. Ska ha med mig syster oxå på min fina plan så blir det lite roligare där.

Fick jobba till 21 idag, det var visst hockey på tv som nån liten Tobias ville se...
Och så ska jag vara på jobbet 10 i 8 imorn... Gäsp säger jag redan nu.

God natt :)

Semlor idag

Idag får man börja med semlorna. Kul att vi sålt semlor säkert i en månad på jobbet.. Ingen som vet vad tradition är lägre? Väntar på att få sätta tänderna i min semla snart :)
Har ju dock tjuvstartat med en tidigare, men den räknas inte. hihi.

Är ledig idag. Kommer enligt nya schemat som vi börjar med på måndag att inte ha så många lediga dagar, så jag får njuta av denna sista. Var nere hos Jonas och klippte mig. Så skönt att bli av det allt hår, så nu är det tunt och fint igen. Och så hade han lite dåligt med kunder efter mig så vi började exprimentera med mitt hår för att se vilka frisyrer jag skulle passa i. Han sa dock åt mig att jag var tvungen att ha kvar mitt långa hår, för det var så fint. Tack :)

Bokade nyss biobiljetter till perimären av " Män som hatar kvinnor". Eftersom Hammar svek mig på den får jag dra med Dennis ut i biosvängen. Vi stackars singlar som inte har nån som tycker om oss får ta hand om oss själva :P
Eller jag kanske skulle ha frågat Micke om han ville göra oss sällskap, han som snart oxå går med i vår klubb :)
Oj, vad elak jag var nu. HAHAHA :D

Ville annars spara den filmen till Östersund och Mattias, men jobbar ju dumma tider för att kunna åka dit, så det får vi ta en annan dag. Kanske är bra att gå med nån som inte har läst boken, så får vi se hur vi tycker om filmen. Själv tycker jag ju att Steig Larsson´s böcker är nått av de bästa jag har läst.

Dags för semla säger min mage. Tur att det är träning ikväll

Schlager är bäst

Vilken schlager helg det varit. Eller lördag kankse jag ska säga. Började dagen med att lyssna igenom mina schlager skivor som Aftonbladet så snällt ger ut, underbara skivor. Efter en trevlig lunch med Erik på stan drog jag och Nina iväg till Uppsala och Sara. Där åt vi för mycket tacos och drack för lite sprit :) Iallafall Nina och Sara :P

Och vilket bidrag EMD hade.. jag är kär!! :D Fick t.o.m. prata med killarna två gånger. Fast det var mest dem som pratade med mig och tackade för att jag röstade på dem :)
Vinner inte dem finalen så kommer jag skämmas över mitt land.

Hart kommit på att det kommer bli svårt att leva med nån kille i framtiden, eftersom schlager verkligen är det bästa man kan lyssna på :)

Tack för en rolig lördag mina vänner.  

Rolig dröm

Drömde en riktigt rolig dröm i natt... Shit, ni skulle ha varit med. Försökte försklara den för Mattias imorse eftersom han var med i den, men jag tror inte att den var lika rolig att få berättad för sig som det var att drömma den. Här om natten drömde jag att Andreas friade till mig och vi hade min möhippa. Hallå hjärnspöken, ge er nu :D

Torsdagskväll och jag sitter på jobbet. Har konstaterat idag att jag inte kan åka upp till Östersund på ett tag nu, vilket gjorde mig lite ledsen.

Alla Hjärtans Dag

Först måste jag bara ställa mig frågan hur fort en känsla kan ändras?! Hur man ena sekunden är jättegald för att nästa bli ledsen. Har hänt lite för mycket på sista tiden, men jag vet  att jag har mig själv att skylla.

Lördag, Alla Hjärtans Dag idag. Jobbar idag och sen är det träing. Och sen slut på det roliga. Ingen att mysa med eller att ha en trevligkväll med. Är lite trött på detta, vill oxå tycka om nån snart.
Hade iallafall en trevlig kväll igår med syster och sen tittade Dennis förbi.

Fick en ros igår... hihi. Synd bara att personen den kom ifrån inte kan stå för sina känslor. Det är riktigt jobbigt.

Trevlig Alla Hjärtans Dag på er :)

Sj, sj gamla vän...

Alla vet ju hur kul och spännande det är att åka tåg och speciellt en söndagskväll då man helst vill ligga i soffan och kolla tv. Ännu roligare är det att åka tåg i 3 timmar längre än vad biljetten säger. Det var det jag gjorde i söndags.
Satte mig på tåget i Östersund som skulle ta mig till Uppsala där bussen väntar och kör mig hem till Västerås. Efter en kvart på Östersunds central  i 17 minus grader och fortfarande inget tåg i syne inser jag att jag kommer inte att hinna med kvällens sista buss hem. När väl tåget kommit in är vår peronal försenad med ett annat försenat tåg, så det är bara att slå sig ner och vänta in dem. Efter 30 min börjar tåget äntligen röra på sig och jag inser att det nu är skört att hinna med bussen. Men det är nu det roliga börjar...

Vi första stoppet, typ en kvart efter Östersund kommer vi inte längre. Några växlar har frysit fast och vi kommer ingenstans. SUCK! Efter en halvtimme inser personalen att det inte går att lossa dem, utan vi får backa några mil tillbaka för att byta spår. Då är vi 1,30 min sena. Sen stöter vi på ännu en frysen växel, men nån var nog ritktigt arg då så efter en 20 mins grävande efter den så kunde vi äntligen fortsätta. Då hade hela tåget gett upp och blivit hungriga, jag med, så jag stod väl i ungefär en kvart i kön till bistron för att upptäcka att de hade slut på djungelvrål!! Ahh- vad arg jag blev! Men men, vi var ju påväg iallafall ,så det gick bra med en chokladkaka.
Men lite försenade var vi ju. Det som började med 30 min slutade med 3 timmar. Så istället för att komma till Uppsala 21.45 var vi inne vid kl.1 på natten. Den det var mest synd om under hela denna resa var nog ändå min pappa tycker jag. Han som hållt isg vaken tills kl. 23.50 då jag egentligen skulle vara hemma , fick nu sitta och invänta samtal från mig om när vi skulle kunna tänkas komma fram. Så tillslut fick han då det efterlängtade samtalet om att vi var påväg. Så 20 över 2 stod han snällt på stationen då jag och 7 andra Västeråsare äntligen fick komma hem.
 
Det possitiva ur detta är att jag får ju pengarna tillbaka för biljetten, vilket kan gå till en nya resa upp och en ny föresening hem :P


Åre idag

Vi åkte till Åre idag. Hur mysigt som helst där, men kallt.
Var minus 17 grader där så jag var riktigt glad över att inte befinna mig uppe i nån backe på ett par skidor. Vi kollade egenom stan och sen en fika. Nu är årets första semla äten oxå, gott :D

I väntan på att maten ska bli klar,så det blir det lite datanördande då. Tänkte kolla lite på Centralskolan och skratta :)

Seg fredag

Är riktig trött idag..men det tycker jag att man får vara efter 8 timmars tågåkande och kanske typ 2 timmars sömn. Det är ju sådär att sitta i ett icke skönt tågsäte och försöka sova. Kan dem inte sätta in X2000 tåg på den sträckan? Då skulle jag sova som en kung :)Så jag gjorde som vanligt när jag kom hit imorse, lade mig med täcket i soffan och somnade som en stock. SKÖNT!

Nu sitter jag här ochförsöker få tiden att gå innan jag och Mattias ska iväg och luncha. Planerna för resten av dagen är nog bio och god matlagning.
Och imorn blir det Åre om jag får bestämma,vilket jag får :)

Det snöar och är 10 grader kallt här,tror jag stannar ett tag ;)

Jobbar och sliter

Torsdagkväll, jobbarkväll... En rätt lugn dag idag, vilket vi inte tycker om... skönt på sitt sätt med det betyder inte så mycket kunder. Nu ska jag gå här och dra benen efter mig tills klockan är 21 då jag får gå hem. Eller rättare sagt säta mig på ett tåg upp till Östersund. Ska bli skönt att komma upp till snön. Kyla har vi här hemma oxå, men lite mer snö kommer inte att skada. Ett snöbollskrig efter maten på lördag kanske?  :P

Jobbar med Ani dag... mycket skönt då. Allt kommer att gå så mycket fortare än om det hade varit en "Normal tordsdag". Det tackar vi för. 
Ledig fredag, lördag och söndag. Det tackar vi verkligen för :D 

Onsdag

Orkar inte åka och träna ikväll. Känner mig lite dålig för det, men är helt slut i kroppen. Och lite träning lär det väl bli i helgen oxå ;)

En okej dag på jobbet idag. Igår var den hemsk, fast jag bara jobbade 5 timmar. Hade gårdagen varit avgörande om jag hade stannat kvar eller inte så hade jag aldrig kommit tillaka. Och det är tråkigt att det är ens jobbarkompis som ska få en att känna så. Hoppas att detta slutar snart, för det är inte kul...

Ska ut och åka lite tåg imorn, vilket betyder långledigt för mig. Skönt :)

RSS 2.0