Drinkkväll hos Nina

En mycket trevlig dag avslutades på ett myckett revligt sätt, med en massa goda drinkar och trevligt sällskap. Kände mig faktsikst på bra humör igår, skönt. Vill inte gå runt och vara ledsen, är så jobbigt.

Myckettrevligt förslag det du kom med Nina, sen var det ju synd att personerna som ville ha hela kalaset själva inte kunde komma, men vi klarade oss så bra ändå :)

Ska göra mig lite i ordning och sen hem till Sofia på fika och sen till Hammar, eller rättare sagt till Mimmi på middag och fest.
Hoppas det blir en trevlig kväll, på alla sätt och vis. Men det är ju säkra kort då jag och Hammar är med :P

Slut på det roliga

Jaha... Då var det slut på att känna sig lite omtyckt och att kanske tycka om nån... Tråkigt!
Men jag förstår honom, jag tror inte att jag är så lätt att leva med, fast nu hade vi ju knappt kommit till den fasen. Det jobbiga är att jag kände att mina känslor fanns rätt långt inne och att det skulle ta ett tag att få fram dem. Men min stora fråga är om det är för att jag är rädd eller inte vill eller varför vågade jag inte ta fram dem för. Men som alltid då nån man tycker om går ifrån en så börjar man ju alltid tycka bättre om den. *Suck*
Gör ju inte lika ont nu som sist... fast det är nog det jag är rädd för och därför försökte jag spara på mina känslor denna gån.. och se hur det gick.

Tur att det snart är helg så jag får ut och dränka sorgerna i sprit :P

Det snöar

Det snöar för fullt här utanför fönstret :) Blir så glad  när jag ser sånt. Då längtar jag tillbaka till norrland och Ö-vik då jag vet att en dag som denna hade vi släppt allt och åkt iväg för att åka skidor. Och jag tyckte ju att det var jättekul med längdskidor oxå... Jobbigt att sitta här hemma och veta att allt förhoppningsvis hade varit lättare om jag varit kvar med personen jag älskade. Men men... nu sitter jag här hemma i ett vitt Västerås, på min lediga dag och funderar på hur jag ska ta mig till stan och sen till jobbet på smidigaste sätt. Måste hoppa in och jobba några timmar, nån är visst sjuk igen. Ska uto ch köra hemtjänstvaror då när jag kommer. Ingen Kim denna gång, men jag ska tvinga med mig Malin.

I med linserna, promenad ner till stan och buss till jobbet får det bli. Hoppas jag har pengar till mina nya linser idag :)

P.s. En månad kvar till jul, dags att bli snäll nu :D 

Söndags kväll...

Och jag har en halvtimme kvar att jobba. Denna dag har verkligen bara flugit fram, känns knappt som jag hunnit med nångonting. Men nu ska jag snart få gå hem och äta mat, hungrig som alltid :) Och sen sova! Blev inte så mycket av det i natt heller : /

Var hem till mina små pluttisar igår och spelade sällskapsspel.. mycket bra intiativ där, det ska vi verkligen göra om, bara jag inte är så trött då :)

Dags att stöka undan det sista här och sen stämpla ut. Fick förresten fint besök på jobbet idag, trevligt. Mycket trevligt!! ;)

Lång dag...

Har varit en mycket lång dag på jobbet idag.. kom hit imorse kl. 7.45 och jobbar till kl.21. Håller nog med Tobbe om att det var sådär kul, men det har gått bra och nu ser jag faktiskt ljuset i tunnels, fast det är 2, 5 timmar kvar.

Tänkte att jag skulle hem och ta det lungt men blev istället inbjuden till en spelkväll hos kusienrna, så det får bli en dusch och sen ut dit. Och så kanske en belöning i natt :P

Har varit jättemycket folk här idag, vilket har hjälpt till att få dagen att gå fort, så nu ska det fyllas på frukt för tredje gången idag. Sen ska jag väl fronta affären en ågng till bara för att få tiden att gå...

En kväll på jobbet...

Torsdag, betyder stägning på jobbet. En bra kväll ,eftersom det är jag och Dennis som jobbar tillsammans. Dem kvällarna brukar alltid vara roliga. Lite stressig dag, men nu är det bara lite plock kvar , sen får jag gå hem :)

Känner mig som en stor tjockis i min nya väst på jobbet... jätteskön, men det är ju synd att man är född med såna kvinnliga former att det ska kännas konstigt.. Men Sara tyckte att jag bara ska vara glad åt det jag fått, bästa tt lyda då :)

Jättekul, vi har lite snö här!! Igår när det snöade jättemycket hoppade jag runt här på jobbet och var jätteglad.. Alla undrade om jag verkligen var så knäpp som de alltid trott :P Saknar norrland när det är sånt här väder...för däruppe hade jag haft en massa snö nu...
Har dragit mig nu ett tag med att gå ut till balpressen med skräp, men nu är det bara att bita i det sura äpplet och be ge sig ut i kylan... *Brrr*

Dumma människor

Idag slogs nog alla rekord på hur dumma en del människor är egentligen. Har man verkligen inget bättre att göra med sitt liv än att stå här och tjafsa över att man måste visa legg när man ska hämta ett paket?! Är så trött på spydiga komentarer så jag kan kräkas här och nu. Och samma svar till alla, ja, även om du är stamkund så måste du visa legg när du hämtar paket, för posten har ju inget med ica att göra... blä!!

Hade en kund nu innan jag gick ifrån kassan som fick världens cp-ryck på en tre åring som lekte med kassarna. Hallå, en treåring!! Han kan ju knappt prata och han fick en utskälling av en 60-åring för att han lekte...
Säger bara en sak; DUMMA MÄNNISKOR finns det gott om. Nu ska jag hem och träna och sen sova, blev inte så mycket av den varan i natt :)

Skön tisdag

Ledig dag idag... skönt. Gick upp tidigt för att åka på gympa med mamma, lite mysigt med bas-gympa faktiskt. Ska oxå leda små pensionärer i gympa när jag blir stor :) 
Lade min bleka (hahaha) kropp i solariet och sov lite innan jag begav mig ner till stan och en lunch med Linnea. Lite shopping på stan tillsammans med Nina som tog kände för att slösa pengar idag och sen en god fika med en massa kalorier, vilket vi var värda. 

Linnea och Nina fortsatte på stan men jag och min onda, stukade fot satte sig på bussen och åkte hem. Kände mig så fruktansvärt lat då jag tog bussen, men jag gjorde riktigt illa mig när jag stukade foten på träningen i söndags :(

Sitter nu här framför datorn och inväntar Desperate Housweivs... Långt dit. 

Bakis i Växjö

Vilken kväll det var inatt... Och sånt visar sig dagen efter. Efter en natt i sängen med Sara vaknade jag upp med huvudvärk och illamående. Men ingen sovmorgon här inte... Brunch på Sivans kl.11 så det var bara att stiga upp och gå iväg. Vaknade med lite ångest över mina nattliga samtal till Martin så jag var tvungen att ringa och höra om vi fortfarande var vänner och det var vi. Han skrattade bara åt mina sms där jag skrev att jag hade tappat bort min drink på festen som hölls i Eriks tvårummare. Och att min mobil badade i sprite när jag råkade blanda lite för mycket i glaset ;)

En god frukost men mådde lite dåligt. Hemma hos Lisa igen blev det soffan med Sara och en påse chips. Så nu är jag taggad för mina fem timmar på tåget hem, för då ska jag sova. I mitt första klass säte på X2000. ( Stolt, japp) :D

Tack mina vänner för en mycket trevlig och rolig kväll. Det behövde vi tillsammans. Ses snart igen!!'
Älskar er, det vet ni!

Full :)

Första gången jag bloggar full..spännande :)

Är i Växjö och har haft en mycket trevlig kväll med Lisa, Sara och Sara. Tanken var att gå ut, men vi var på så rolig förfest så vi blev kvar där.. Lisas kille var typ bäst... Synd att han var upptagen :P
Är glad för din skull vännen!!

Sitter i lägenheten nu med mina vänner och ska sova nu.

Fast jag är lite arg... hatar att bli det på fyllan. Dags att bli nykterist??

Sov gott! Puss <3

Jobb,jobb och jobb..

Jobb ikväll... alltid lika kul :/ Och det var en riktigt seg kväll idag oxå.. kvällen verkar aldrig vilja ta slut.
Men imorn är jag ledig... och lördag och söndag. Imorn bär det av ner till Växjö och Lisa... Och Sara och Sara.

Var och tränade igår,första jobbiga passet efter öroninflammationen och febern...Och jag insåg att jag aldrig mer ska va sjuk i hela mitt liv. Snacka om att jag hade tappat massor i kondition.

Dags att jobba lite :)

Trött

En seg dag på jobbet börjar bli slut nu... skönt. Men min kväll är dock inte färdig för det. Först är det Nina som ska masseras och sen träning med Hammar. Sen lär jag sova gott. Och länge, börjar ine förrän kl.12 imorn, tänkte sova ett tag där imorn då :)

Fick en mycket snäll och trevlig komentar idag av en kund, gjorde min dag lite bättre, tack!


"Du vet vem..."

Börjar bli lite fundersam om jag tänker rätt, men om jag gör det så läser du min blogg, vilket är kul :)
Lite förvånad, men roligt!

Du kan ju alltid prata med mig om drömmar, är ju rätt duktig på den grejen... Som du vet ;)

Det var en stor påse skit som ringde... Mycket förvånad men oxå glad. Så nu vet du det :0)


Fest i Varberg

Då var det inflyttat på riktigt hos Anna och Fredrik och jag var där :D

En mycket rolig fest var det med mycket roligt folk. Totte kom oxå förbi, riktigt kul att träffa honom igen.
Blir ingen jättelång uppsats om festen, ingen som tycker om att läsa såna, men roligt folk, Larsson och Ella var där bl.a... och sen en rolig utgång, med roliga diskussioner med mycket folk. Tack igen Fredrik för en trevlig kväll eftersom Anna gjorde en Anna kan man säga :)

Sen har jag lärt mig att alla vet att Västerås är gurkstaden... hur man nu vet det? :P


Inatt jag drömde...

En jäkla massa... Var nog länge sen min hjärna var så aktiverad i natt. Och bara en massa konstiga drömmar. Drömde igen att jag var tillbaka i Storuman men denna gång kände jag mig inte alls hemma. Alla gick run och pratade om varandras mobilnr som jag inte har kvar, så jag lade mig i en soffa och ringde till Andreas, som inte hade tid att prata. MItt i vårt lilla samtal kommer Martin Nyblad in och lägger sig på mig och vill kramas och säger att han tycker om mig och där ligger vi resten av kvällen och s¨måpratar och jag drar honom i håret och så... ??? Vad händer?!! Konstig dröm!

Sen var jag visst uppe och gick lite i natt oxå, vaknade av mig själv och insåg att nu var det inte alls många timmar kvar tills klcokan ringer. bäst att sova lite till... Var länge sen jag gick i sömnen...

Så, vad händer med mig? Drömma om personer sådär..
ahaaa... blir lite knäpp. Fast det är ju inge fel att drömma om dem, två fina pojkar som ajg en gång älskat, klart de sitter kvar. Kanske har nått med samtalet jag fick i tisdags kväll från en person jag inte pratat med på väldigt länge. Han kanske rörde ill det mer i hjärtat än jag hoppats : /

Dags att jobba lite nu... Tidig morgon *gäsp*

Sjuk på riktigt

Nu är det faktiskt synd om mig... Ja, "jagvetvem", det är det ;) För i lördags var jag på besök hosvärldens otrevligaste läkare där hon kunde konstatera att jag åkt på öron inflammation och hals virus.
Fyyy vilken natt jag hade i fredags, mådde riktigt dåligt, sov inte alls mycket.
Så från och med igår då så äter jag penicillin för öron inflammation vilket då betyder att jag har riktigt ont i öronen och måste lyssna på ett susamde ljud i dem hela tiden. Jobbigt :(

Och eftersom jag åkt på hals virus så bör jag inte prata om jag vill skona mina stämband från att dö en plågsam död så lär jag vara tyst och det funkar ju inte alls i mitt yrke, så det blir väl till att ringa chefen ikväll och säga att jag är sjuk igen....*suck* Jag som aldrig annars är sjuk.

Drömde i natt om att jag var tillbaka i Storuman med mina vänner där och allt var frid och fröjd. De välkomnade mig och sa att de hade saknat mig den tiden jag varit borta.... Betyder den drömmen att jag vill tillbaka? Jag som trodde jag hade det rätt bra här nu...


RSS 2.0