Sammanfattning sen sist

Jag är nog världens sämsta person på att uppdatera om mitt liv. Sen händer det iof. inte så mycket just nu, men det har hänt lite på sista tiden, tänkte ta och sammanfatta de här. Försöka i en kort version iallafall ;)

Om jag skulle sammanfatta detta år som gått så skulle jag bara använda ett ord; SKIT!
Så känns det verkligen! Året började mycket bra och livet var på topp men sen dalade det bara utför och jag börjar snart bli orolig om jag inte ska få nån glädje snart.

Det jobbigaste som hände under detta år var nog när jag insåg att jag hade förlorat en av mina bästa vänner, men det var inte lika jobbigt att krama om henne och gråta tillsammans på BMB. Är lika glad att du är tillbaka i mitt liv Nina. Att människor som man tror är ens vän inte är ärlig eller ens ser sig själv som vän till mig, det har jag verkligen lärt mig under detta år.

Mitt i allt detta bev jag glad igen. Martin klev in i mitt liv på många sätt och gjorde både dagarna på jobbet och träningarna på Friskis mycket roligare. Tyvärr försvann han lika fort som han kom, klandrar honom inte, han var lika ledsen som jag över att vara lämnad av dem man älskade, men jag tror vi hade fått det trevligt och mysigt tillsammans.

Och tillsist har vi den personen som inte vill lämna mitt hjärta. Hur kan en person som gjort mig så ledsen göra mig så glad?! Är det han eller jag som borde gå och prata med nån? :)

Juldagen

Julafton igår, juldagen idag. En trevlig julafton med god mat och trevligt sällsakap. Mycket paket och fina innehåll :D

Juldagen idag, jobbar fram till 17, sen är det bråttom, bråttom. Fest med stort F med tjejerna ikväll. Ska bli så kul att träffa alla igen! :D 
Snygg klänning har jag oxå ;)

Kvällen kommer nog bli riktigt bra. Kan ju inte bli annat när vi är tillsammans :P


Lång helg...

Jobbarhelg denna helg, lång helg. Som tur är så bytte jag och Tobbe tid på söndag så jag slipper vara här till kl.21, skönt. Ska hinna iväg och träna då tänkte jag, men min hals är inge bra :( Förra gången jag tränade med halsont blev det feber och öroninflammation. Kan hoppa det denna gång tack!

Men ikväll blir det förhoppningsvis bio med Sara, det kommer bli kul. Hoppas hon kan få med sig Hannes och Tomas oxå, så kan vi leka att vi är på dejt tyckte jag :P

Hoppas på fint besök på jobbet idag igen... hihi!

Kväll på jobbet

Ännu en kväll på jobbet... Men snart får jag gå hem :)
Inte många dagar kvar till jul nu och ingen julkänsla :( Och har en massa julklappar kvar att köpa, måste orka mig ner på stan efter jobbet på lördag och handla dem.

Stod i mitt horoskop igår att jag skulle få lite kärlek idag, vart tog den vägen undrar jag?!
Eller var det all kärlek jag fick inatt i min dröm...?

Lekt i snön

Gud vad snö det var uppe i Östersund. Jag blev så glad när jag kom dit och såg allt vitt och fint, ville verkligen inte åka hem till vårt skitväder. Var en mycket trevlig helg, behövde komma bort kände jag och då är alltid Mattias bra att ha :)
Åkte upp i torsdags natt och hade turen att få en liggvagn istället för min sittplats, tack! Så jag och en mycket trevlig tjej vid namn Malin delade den under natten. Mycket roligt hann vi prata om under våra 8 timmar upp. Somnade faktiskt oxå, vilket jag trodde inte skulle vara möjligt, men vaknade i Sundsvall av en lampa rätt i ansiktet vid 20 över 5 tiden och sen var det bara att vänta tills vi rullade in i staden. Åt lite frukost när jag kom och sen direkt i soffan och sov i någon timme till. Sedan spendeade jag hela fredagen nere på stan och handlade julklappar. Oj vad ryggsäcken var tung när jag kom hem idag :)
Och i går var vi ute och lekte lite i snön. Eller jag var, Mattias var mest trött och min måltavla med snöbollarna :)

Längtar tillbaka till snön redan... Åhhh vad jag vill bo i norrland!


Lite less

Är lite less på allt just nu... Nått kul sosm hände idag är att det snöar en massa här. Bara att hålla tummarna för att det blir en vit jul ändå :)

Torsdagskväll betyder stängning på jobbet... Har varit ute och kört varor till våra kunder hela eftermiddgaen, så vi ligger lite efter med allt annat arbete. Men nu tänkte jag sätta mig i kassan och slöa lite.

Känner mig allmänt less på allt just nu. Ångrade i tisdags när jag gick hem att jag inte stannade kvar i Storuman... Allt känns bara tråkigt här hemma. Hoppades ju ett tag där när jag tyckte om Martin att allt kunde börjas kännas roligt igen, träffa nytt folk och få upp glöden igen, men lika fort som han gjorde mig glad, så gjorde han mig ledsen. Men jag klandrar honom inte. Men ikväll blir det kul iallafall. Eller mest imorn bitti då jag suttit mina 8 timmar på tåget upp till Östersund.
Att få komma upp till snön kommer nog göra mig gott tror jag :)

Måndag...

Efter en lagom rolig dag på jobbet, fick iof. 70:- i dricks när jag körde ut hemkörningarna, åkte jag hem till Gustav, en student på MHD och blev intervjuad i hans C-uppsats om flirtning. Kul att han ville ha mig som intervjuoffer, jag som har så stor erfarenhet av flirtning : /

Är hemma hos syster nu och har grattat Tom med en fin sång, gubben fyller 40 år idag, och sen fixat in lite musik på I-poden, inför min långa resa på torsdag. Just nu känns det riktigt skönt att få komma bort från denna stad  några dagar.

Uppsala ikväll

Ska till Sara och Uppsala och en sittning ikväll. Det ska bli hur kul som helst. Hoppas jag kan hålla mig vaken bara, sov så dåligt i natt igen och sen upp tidigt till jobbet. Får se till att hinna få lite sömn på bussen dit. Sen är det fullt hus helt tiden. Klänningen ska på och hår/smink ska fixas :D


Fredaskväll på jobbet

Vaknade efter en natt med mycket dålig sömn och kände inte alls för att jobba till kl.21 idag,men man måste ju, så nu sitter jag här och har ingen lust till att jobba. Men jag ska ju vara här i morgon oxå, så då kan jag göra allt som jag lämnar ikväll.

Var hem till syster igår och träffade på Mårten, som nu ska heta Rasmus, vilket jag inte tycker passar på honom, så för mig får han fortfarande heta Mårten :) Han var jättesöt. SYnd att jag inte fick träffa Amanda när hon var så liten...

Fick tillbaka Nina  som min vän i tisdags! Är riktigt glad över det, känns som om nån har saknats i mitt liv när det blev konstigt mellan oss. Så kul och roligt som vi haft tillsammans går inte att glömma bort. Tack vännen för at fu tog tag i detta och hörde av dig!

Nu vill jag hem och slänga mig i soffan, ska bara förbi Nina (många Ninos i mitt liv) :) och ge henne en massage först. Sen soffan, filten och en film, tills det är dags at häma pappa i natt.

Amanda i katthimlen

Blev lite tårar igår igen... Marias katt, hennes bebis, har åkt till katthimlen. Sådär bara.
Mycket dumt gjort Amanda!! :( Fick mig en lite chock då jag kom hem och fick höra det så jag slängde mig på telefonen för att prata med en ledsen syster. De hade hittat henne död bakom soffan igår kväll när de kom hem, troligen ett bedfött hjärtfel hade e nvetrinär de känner sagt. Tur det iallafall, så hon slapp lida.

Saknar dig lilla buskatt, men snart kommer Mårten. Han kommer dock inte kunna erkätta den lilla varelsen, men det blir de ny katt som springer runt och livar upp livet lite

Ny vecka- nytt liv...

Kunde man ju kanske önska sig.. Iallafall ett mindre patetiskt liv än mitt.
Hade sån ångest igår att det var riktigt jobbigt och detgjorde det ju inte bättre att Martin gick och lade sig, eller att jag var sen med mina sms... *suck*

Men som sagt, ny vecka, nytt liv. Eller ett försök till ett iallafall.
Blev tydligen ledsnare än jag trodde av att inte få umgås med Martin mer.. bra att jag kommer på såhär sent att jag tyckte om honom på riktigt.  

Men men... fick min fika och pratstund med Sofia i lördags, mycket bra och i söndags fick jag lite mer tid med Hammar <3

Bra jobbardag denna vecka började med förresten... Tur att jag är ledig imorn, är så trött på stället nu!

RSS 2.0