Lediga dagar...

två härliga lediga dagar har jag framför mig nu... ska bli helt underbart!
Hoppas bara på fint väder så man kan göra nått roligt.
Måste börja inhandla mina grejer nu till skolan, drar lite på det med tanke på hur fattig jag kommer att bli.. Vill bara att min ryggsäck ska komma snart. Min ena som jag vill ha, men som är alldeles för liten hade kommit iallafall, måste åka ner och kolla lite på den imorn kanske, för tönten lär väl ändå inte komma förbi och  ge mig massage...

Hoppas verkligen att jag får fint besök nästa vecka, kommer göra så mycket för min framtida månad här på jobbet om du kommer ner och besöker mig lite :)

Migrän

Har haft migrän nnu i några dagar... jättejobbigt med tanke på hur dålig jag blir.
Vaknade i morse utan huvudvärk och blev jätteglad, men nu börjar huvuder värka och illamåeendet komma tillbaka. Suck och stön!!

bara tt lägga sig på spikmattan i kväll igen och hoppas på en god natts sömn.


Avskedsfest ikväll

Vaknade upp imorse efter en mycket trevlig kväll ute i Sala tillsammans med malin och Tobbe. Dem många timmarnas sömn som jag fick i natt behövde jag verkligen känner jag.
Kollar igenom vad jag behöver inför mina månader i Malung... Oj vad pengar det kommer att gå åt.. men största frågan är ju om jag verkligen behöver ha en ny jacka eller om jag ska satsa lite mer på nått annat istället....
jackor är ju min passion, om ingen visste det innan... :)

Vill åka och träffa den lilla bebisen oxå, vågar man fråga om man får det så här tidigt?!
:)

Ikväll blir det middag med Hammar och vänner på Tabaczo. Kommer bli så sjukt roligt! Är ett tag kvar tills hon åker, tacka gud för det, vet inte alls hur jag ska klara mig utan henne..
Kommer bli en kanon dag idag med!

Grillfest

Grillningen i tisdags blev helt underbat trevlig och rolig. Och det bästa var att alla kom. Förutom Sofia då, men hennes skäl är verkligen förlåtligt :)
God mat, goda vänner och bra stämning, behöver man mer?! :)
Fick 6 st ufon på besök oxå under kvällen. Man kan lätt tro så när man tittar på vår gräsmatta... ser lite chäftigt ut.

Känns verkligen som om jag lever på jobbet nu för tiden. Idag när jag gick upp på övervåningen för att ställa i ordning massagebänken slog det mig att jag inte varit där uppe sen i söndags kväll.
Känns som om jag bara är hemma och sover och sen lever i denna j*la butik.
Men snart är det över :D

Sofia och Micke fick en liten Wilma idag förresten...
Oj vad jag längtar tills jag får se henne :)

Lång dag

Har varit en mycket lång dag idag. Och den är inte slut än... 3 timmar kvar på jobbet. Det värsta är att dem först 9 har varit mycket långa. Efter att allt som måste göras var gjort så var klockan typ 2... jaha, en massa tid kvar och inget jobb. Fick jättefint besök av Tina och hennes vän som hade vägarna förbi stan, så det besöket lever jag än på...

Tänkte att jag skulle sova ut imorn och inte göra nånting, men den planen sprack tidigt imorse då jag fick massagekund imorn bitti. Vad gör man inte för pengarna ?! ;)
Sen ska jag hjälpa Danne med lite saker men sen så blir det soffan och Simpsons, är nu äntligen klarm ed Varuhuset säsong 2... måste ju hinna kolla på alla simpsons innan jag flyttar.
Hoppas på fint väder imorn, men det såg väl ut att bli sådär...

En tanke... Har bjudit över några vänner på tisdag för att grilla.. Är mycekt sugen på att bjuda några till, men är det värt att göra det när jag nästan är hundra på att svaret kommer att bli ett nej?

Jobb, jobb och jobb

Börjar ångra att jag inte tog någon semester denna sommar.
Idag gick den sista på sin semester av oss, tror du jag blev mobbad att jag nu har 5 veckors jobb framför mig... *suck*
Men jag försöker tänka på hur mycket pengar jag får istället :)

Hade en jättetrevlig helg som var. Förra fredagen var jag ute hos Sofia och Micke och grillade gott. I lördags drack det alldeles för mycket alkohol med Micke... vilket resulterade i att i söndags tog jag det jäkligt lugnt. Var ute och fick en ny kamera av Siba, det var trevligt.

Den här helgen jobbar jag. Tur att man har nått att göra då det fina vädret äntligen har nått Västerås :S

Dåligt väder

Det är så fruktansvärt tråkigt vädert ute så man snart vill lägga sig ner och dö...
Tur dett det blev några soltimmar i Östersund i helgen. KOm ju iallafall därifrån och såg ut som en panda, eftersom jag solade med solglasögon.
Men nu vräker regnet ner, vilket det har gjort hela dagen. Får verkligen hoppas på fint väder i helgen.

Fick ett roligt, fast mindre roligt brev igår. Är kallad som vittne till en rättegång. Spännande. Men det jobbiga är att det är samma dag som vi åker iväg på vår första tur med skolan. Aldrig att jag missar den. Så nu har jag ringt och försökt kolla om man kan vittna i förväg, med tanke på att täckningen kan ju vara sådär uppe i fjällen.

Dags att gå hem för dagen nu,. skönt! 

Långledig helg

Ska bli så skönt att vara lite ledig. Tog ju inte ut någon semester eftersom jag behöver alla pengar jag kan få nu när man ska bli student igen, men det är inte alls kul att jobba hela tiden. Dock har det varit skönare att vara inne i affären nu när det är så varmt ute, men lite sol vill jag oxå ha. Så nu under mina lediga dagar åker jag upp till Östersund för att ha en riktigt trevlig helg.
Kommer dock missa Power Meet pga det, men det kommer det att vara värt, hoppas jag.
Hoppas solen vill visa sig i helgen bara

RSS 2.0