Målarfärg överallt

Japp, då var det första gjort av pulkan. Vi har vaxat och målat den och alldeles strax ska vi gå och plasta in den. Man luktar inte så gott nu så ikväll när vi är klara kommer hela jag att lukta plast.
Skönt att det inte blir så jättesent iallafall, inget nattligt jobb i tältet ikväll inte..

Är en viss persons födelsedag idag och snäll som jag är så tänkte jag ringa och gratta honom, men jag vet inte vad som har hänt. Inget svar på telefonen eller sms.
Vet att jag blir sjukt nojig, men frågan jag då ställer mig är ju vad som har hänt om han inte kan ta emot ett samtal på sin födelsedag. Lite ledsen över detta blir jag eftersom allt var så bra sist vi hördes...

Idag hade vi en mycket givande dag i skolan. En på väldigt länge :)
Pratade feedback väldigt mycket. Och så gav vi varandra feedback i smågrupper.
Jättekul verkligen. Och behövligt!
Det bästa var att allt det jag tror om mig själv och hur min fantasibild ser ut hos dem andra fick verkligen en annan syn.. eftersom jag fick enormt mycket positiv feedback på den jag är. Blev lite rörd faktiskt.
Och tänk hur lätt allt blir bara man vågar prata med varandra :)

Pulkabygge

Imorse kl. 10 drog mitt pulkabygge igång. Eller inte rikitgt, eftersom det är Björns pulka vi håller på med nu och min ska göras imorn. Så nu lär jag mig hur man gör för att lära Emilia imorn då vi bygger min.  
Är verkligen ingen bra miljö att jobba i där, shit.. Hade man inte hjärnskador innan så har man verkligen det efter detta bygge. Tur att man är så snygg i ansiktsmask ;)

Ska slappa lite framför tv nu för att sen börja med det riktiga bygget, att få dit glasfiber och plast :)

Måndag

Efter en helg hemma i V-ås var jag tillbaka i Malung igen. Hade bokat in lite massager för helgen, blev visst 14 personer som jag hann massera under helgen, trevligt. Men snart är det min tur att få ligga på bänken och få massage, nån som vill ta sig än den utmaningen? :)
Igår skulle det åkas tåg hem till Malung, men som vanligt när man reser med SJ så är det alltid problem. Föresant tåg till Borlänge så det fick bli ersättningsbuss hem. Det jobbigaste var bara att vi var 10 min sena till Borlänge, men sista tåget till Malung ville visst inte vänta på oss, så det åkte iväg medan vi fick stå i 40 min på stationen och vänta på den j*la bussen. Och väl på bussen så säger chauffören att han aldrig kört denna sträcka, jippi sa vi då.
Men han tog oss lungt hem till skolan så sent i natt klev jag, Stina och Isabelle genom dörren. Var riktigt trött imorse, så det var tur att det var en lugn dag i skolan.

Nått jag har tänkt på är att åldern på en person verkligen inte behöver stämma överens med hur det funkar innanför pannbenet... Shit, man blir mörkrädd egentligen!
Pinsamt måste jag säga och det är jobbigt då man ska leka mamma till nån som är nästan dubbelt så gammal som en själv... Är inte så farligt egentligen, men hur svårt kan det vara att släcka en lampa?!

Mycket som händer

Ledarskap stod det på schemat för denna vecka, men är det nått vi inte har haft så är det just ledarskap.
Hade sett fram emot dessa veckor eftersom alla har pratat så varmt om just ledarskapen, men när vår lärare inte har bokat in nån gästlärare, så blir det svårt att få ut nått av detta.
I måndags skulle vi planera vår framtid, skönt tänkte jag, då får man nog lite klarhet i när och var vi kommer vara i vår, men när 3 timmar hade gått och frågetecknena bara blev fler och fler orkade jag inte lyssna mer. I tisdags hoppade vi över lite av dansdagen vi hade för att fixa i ordning det sista med mina skidor, men oj vilken skit vi fick från Hannibal.
Men helt ärligt, om nu en friluftsdag är obligatorisk för elever, är dem inte lika obligatorisk för lärarna??
Suck vad trött jag blev!
Ända vettiga vi fick ut av denna vecka var i torsdags då vi åkte på tur tlll Sälen, men eftersom jag och Erik inte kom så långt som vi hade tänkte så fick vi lite mer kritik av samme man.. Ännu mera suck.
Och i fredags fick jag nog. Så mycket skit vi fick om våra tankar i pulkabyggnaden så gick luften ur oss alla. Jag satte mig på tåget och åkte hem. Hem för en massa masserande om man ska klara detta år ekonomiskt. Det dumma är bara att jag stukade tummen lite lätt under skidturen så den mår inte så bra... men den får vila under nästa vecka, då vi säkert inte kommer vara så aktiva igen.

Fick iallafall låna Martins pulka, vilket gjorde migväldigt glad, för då kan jag släppa det projektet fr tillfället. Tack killen :) 

Aqua Nova

Efter en helkväll på hotellet här i Malung med trubatur och mycket sång från oss, vaknade jag riktigt dåligt imorse, då vi insåg att vi inte orkade åka till Sälen för lite skidor.
Istället åkte vi till Borlänge för lite shopping i Kupolen och massa badande i Aqua Nova. Oj vad roligt det var! Tre rutchkanor och en strömmande fors. Jättekul.
Som att bli barn på nytt :=)

Efter en heldag i Borlänge sitter vi nu i soffan och har ätit alldeles för mycket godis och mår illa. Dags för sängen och en lång och skön natt med god sömn. Fast man kan ju hoppas på ett nattligt samtal igen ;)


Jaktvecka

Kom hem från en veckas jakt igår. En bra vecka med sköna sängar, god mat, snö, söta hundar men inga djur att jaga. Var lite små tråkigt att vara ute och jaga hare och älg när man inte såg nått. Jag och Isabelle såg iof. en älg som vår hund sprang efter, men det var en snabb visit hos älgen.

Vi avslutade veckan med en skyttetävling, vilket var mycket svårare än jag trodde. Missade alla duvor som vi sköt på och satte ett skott i björnen. Var mycket gott med kolbullarna som vi gjorde igår till lunch.

Vi börjar bli en stor familj nu, med allt vad det betyder. Lite småtjaft, eller mycket tjafs och lite kärlek... spännande!


RSS 2.0