Sälen

Hemma efter 10 dagar i Sälen. Veckan kan sumeras med blåmärken och snö.
Var inte ett spår av snö när vi kom upp förra fredagen, vilket man inte var så ledsen för när lite vin kommit i magen. Vi hann inte med så mycket under fredagen mer än att göra mat och korka upp spriten innan det var dags att åka in till Högis och gå på konsert. Hoffmastero var väl inget för mig, men det var en rikgit trevlig kväll.
Under lördagen gjordes inte många knop alls. Erik och Claes testade backen för att inse att det inte funkade att åka i den dåliga snön. Så vi spenderade många timmar i soffan. Lördagen avslutades med en mysig gudstjänst och ett inte lika mysigt gräl. Men det är väl så att man ska ta upp jobbiga saker när dem uppstår. Dock kankse inte på fyllan. Men luften fick rensas och jag gråta lite hos Claes så nu känns det skönare. Och ja, jag står för allt jag sa. Det ska man alltid göra.
Under söndagen var stämningen väldigt spänd med snön kom och efter en skön bastu med mycket prat så rensades allt upp.

Måndag - fredag hade vi skidåkning på schemat och det var precis det som vi gjorde oxå. Har nog aldrig varit så trött i mina ben som efter denna vecka. Har tränat en massa telemark och slalom nu. Lyckades nästan tycka att telis var kul tills det dagen därpå inte gick alls, så nu blir det storsatsning på slalom istället ;)

Kallt har vi haft det, var  - 10 några dagar, men nu är det plusgrader och snön smälter sakta med säkert.. så tråkigt!
Lyckades oxå gå in i bastuagregatet så nu har jag världens snyggaste brännmärke på låret. Och på andra låret sitter världens största blåmärke.
Om det är ifrån vurporna på telisskidorna eller från när jag ramlade på dansgolvet vet jag inte, stort är det iallafall :)
Men vi är många med blåmärken från denna vecka, det känns skönt iallafall ;)

Nästa vecka är vi på skolan och förbereder inför årets första vintertur.
På torsdag ska jag sätta mig på tåget hem för en heldag hemma, ska vi jätteskönt.
Hoppas på lite masserande, så jag får in pengarna jag nu har lagt på en massa mössor denna vecka ;)

Kommentarer
Postat av: anders

kikar in kollar runt och läser hehe



kram anders

2009-12-06 @ 20:52:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0